Græs

Græs er ikke bare græs. Ønskes der et græsareal, der fremstår smukt, kræver det professionel pleje, samt omhyggelig planlægning af græsslåningen.   

Hos GartnerPartner kan vi tilbyde græsarealer af høj kvalitet, om det gælder den fine prydplæne, den robuste brugsplæne eller den flotte græsrabat eller måske en af de mange andre slags græsarealer der findes.  

For dem der ønsker et færdigt resultat, kan vi tilbyde anlæggelse af rullegræs, det er en lidt dyre løsning, men til gengæld har man en grøn plæne fra dag 1 .    

Der kræves viden og planlægning, samt den rigtige pleje for at holde græsarealer smukke og samtidig funktionelle. Hos GartnerPartner slår vi ikke kun græsarealer, vi tilrettelægger klipningen samt vi laver plejeplaner så gødning og evt kalkning udføres korrekt, og dine græsarealer vil  fremstå velplejede og sunde.  

Er plænen blevet fuld af mos eller ukrudt? Så trænger plænen nok til en hjælpende hånd, for igen at blive pæn og tæt. GartnerPartner tilbyder både forårsklargøring af plænen, samt renovering af gamle plæner.  

Om det gælder nyanlæg, renovering eller plejen af din plæne, store som små så kontakt os i dag for et godt tilbud.